Protecting Assets

NCN InterNetworks BV beschikt over alle kennis en mogelijkheden om uw site tot een success te maken. Wij kunnen uw site realiseren in een korte termijn, het kan hier sites betreffen met een CMS zoals bijvoorbeeld WordPress of Joomla met een online winkel. NCN rekent geen extra kosten voor een online winkel, dit valt gewoon onder uw account.

NCN ontwikkeld sites met wordpress, joomla of een site die we geheel met de hand hebben gemaakt, de keuze is aan u. Natuurlijk zijn we bereid om bij u langs te komen om de mogelijkheden eens vrijblijvend te bespreken.

Ook indien u uw CMS (bijv. WordPress) wilt beveiligen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zeer ruime ervaring met het beveiligen van CMS systemen. Helaas door schade en schande wijs geworden, vanwege het vaak uitblijven van beveiligingsmaatregelen van onze klanten. U kunt zelf door een beetje moeite te steken in de beveiliging al heel veel doen. Natuurlijk willen wij u daar ook wel bij helpen, neemt u dan even contact met ons op. Uw WordPress site hoeft niet op zwarte lijsten te komen.

Verder kunnen Wij desgewenst samen met u een reclame campagne opzetten bij google adwords en zorgen dat u over de laatste informatie beschikt middels Google Analytics,

Samen met uw eigen domein zullen we er veel aan doen om uw nieuwe site tot een success te maken.

developround development